escuela de cerámica Barcelona
La escuela de cerámica privada de Barcelona más antigua, fundada en 1970
escuela cerámica escuela cerámica escuela cerámica

escola de ceràmica Barcelona

L'escola de ceràmica Forma ofereix: cursos de ceràmica, cursos de dibuix, cursos de pintura, cursos d'escultura, cursos de torn, cursos de ceràmica a distancia, cursos per a nens i cursos de fusing (vidre fós).

És l'única escola de ceràmica privada autoritzada per la Generalitat de Catalunya D.O.G. nº327 del 11 de maig de 1.983.

 
curs ceràmica Barcelona

L'escola de cerámica Forma està situada a Barcelona i dirigida per l'artista Elisabet Auleda, ceramista, escultora i pintora.

Per les nostres aules a Barcelona han passat diversitat d'alumnes de procedència tan variada com Estats Units, Japó, Xile, Itàlia, Alemanya... adquirint una formació amb reconeguda fama internacional.

escola de ceràmica Barcelona

- Tallers artístics estan dedicats a tours turístics, convencions i grups.

- Pacs regal. Regala art!

- Cursos d'estiu. Durant juny, juliol i setembre. Horaris totalment flexibles per adults i nens.

 

Som la 1a escola que ofereix cursos de ceràmica a distància, amb telèfon de consulta o email, amb un ampli dossier de com han de preparar-se unes pastes ceràmiques, perquè serveixen cadascun dels seus components, com han de preparar-se els esmalts… Es poden consultar sempre els dubtes, sense límit de durada.

 

Elisabet Auleda
Escuela de cerámica en Barcelona Forma · Enamorats, 78 Barcelona 08013 · Tel. i Fax. 93 245 00 50 · · legal · diseño web
 
Inici ˇ Escola Forma Activitats i horaris ˇ Cursos de cerāmica ˇ Cursos d'escultura ˇ Cursos de cerāmica a distancia ˇ Cursos per a nens ˇ Cursos de fusing ˇ Cursos de dibuix i pintura ˇ Cursos de torn ˇ Cursos intensius ˇ Encārrecs i regals per empreses ˇ Tallers per a convencions i tours turístics ˇ Currículum ˇ Exposicions ˇ Obra significativa ˇ Premis ˇ Bibliografia ˇ Galeria ˇ Encārrecs i regals per empreses ˇ Contactar ˇ Inscripciķ ˇ Castellano ˇ English